FødevareWatch

Letz Sushi-stifter vender tilbage til iværksætterlivet

I forsommeren solgte Louise Ertman Baunsgaard sin del af Letz Sushi-kæden til Lars Larsen Group. Efter en lang ferie er hun vendt tilbage til livet som iværksætter.

Foto: Letz Sushi.

Louise Ertman Baunsgaard solgte i forsommeren sin sidste ejerandel af restaurant-kæden Letz Sushi, som hun selv startede i 2003, til Lars Larsen Group. Efter afsked med rollen som bestyrelsesformand og siden med bestyrelsen i selskabet, er hun nu vendt tilbage til livet som iværksætter.

Det skriver Berlingske.

"Jeg interesserer mig rigtigt meget for iværksætteri. Jeg har en masse erfaring at dele ud af, og jeg har allerede hjulpet flere iværksættere på sidelinjen som mentor og coach. I al den tid, jeg har arbejdet med Letz Sushi, har jeg fundet ud af, hvor utroligt vigtig sparring er. Man skal passe på, at man ikke kommer til at sidde alene med de svære beslutninger, men sørger for at opsøge nogle, man kan tale med," siger Louise Ertman Baunsgaard til Berlingske.

Louise Ertman Baunsgaard har for nyligt uddannet sig som coach og arbejder på at etablere sig som business angel med en portefølje af virksomheder, som hun vil investere i.

Sushikæde plukker direktør hos Løgismose Meyers Sushikæde bruger Lars Larsen-muskler som katapult i stort detailsats Ung sushikæde vil åbne ti restauranter i 2018 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier