FødevareWatch

Amazon overvejer militærteknologi til hjemmebragte færdigretter

Onlineforretningen Amazon.com har fået et godt øje til en ny teknologi, der gør det muligt at lave færdigretter, der ikke skal opbevares på køl. Retterne kan være på markedet allerede næste år, skriver Reuters.

Internetbutikken Amazon.com satser i disse år benhårdt på at æde sig ind på markedet for fødevarer. Og med en ny teknologi kan onlinegiganten potentielt blive en større spiller inden for færdigretter.

Det skriver Reuters, der har talt med kilder i start-up-selskabet 915 Labs, der er specialiseret i den nye teknologi, microwave assisted thermal sterilization, forkortet MATS.

Teknologien, der oprindeligt er udviklet af det amerikanske militær, gør det muligt at lave færdigretter, der holder længe, og som ikke skal opbevares på køl.

Amazon afviser over for Reuters at kommentere på rygterne, men ifølge anonyme kilder kan Amazon muligvis være klar med de nye produkter allerede næste år.

Amazon skuffede markant i andet kvartal

Amazon har kig på Aarstiderne-løsning

Amazon får lov at sælge fødevarer til 1,3 milliarder indere

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier