FødevareWatch

Nordjysk måltidskassefirma drejer nøglen om

Efter fem år med underskud har måltidskassefirmaet Guldsmedgaard valgt at lukke selskabet. "Vi har vendt hver en sten," melder familien bag.

Foto: Mie Brinkmann/Polfoto

Måltidskassefirmaet Guldsmedgaard fra Hobro i Nordjylland har længe kæmpet med en skrantende økonomi, og nu har selskabet leveret sin sidste kasse med madvarer.

Det skriver Randers Amtsavis.

Siden opstarten i 2012 har Guldsmedgaard ikke givet overskud, og sidste år gav virksomheden et underskud på 289.000 kr., mens der året før var et underskud på 831.000 kr. I alt har forretningen i løbet af de fem år givet lige under 3,7 mio. kr. i underskud.

Meddelelsen om, at selskabet er lukket ned kom ifølge Randers Amtsavis sent lørdag 29. juli, hvor familien bag Guldsmedgaard gav beskeden på sin Facebook-profil:

"Desværre må vi sande, at forretningen ikke er stærk nok. Vi har vendt hver en sten for at finde en løsning, den er der ikke, medmindre vi skal kræve af os selv og vores ansatte, at de løber endnu stærkere end de og vi har gjort. Det kan og ønsker vi ikke. Alle har kæmpet hårdt for det her, og det vigtigste er menneskene bag," stod der bl.a. i opdateringen.

Inden lukningen af forretningen var Guldsmedgaard oppe på at sælge og levere 800 måltidskasser om ugen, og virksomheden beskæftigede i alt 27 medarbejdere.

Ny tjeneste vil skabe overblik over måltidskassemarkedet

Aarstiderne: Måltidskasser bliver nu for alvor mainstream

"Skagenfood skal vokse mere end markedet"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier