FødevareWatch

Stor vækst i tallene under Dalle Valle-selskab

Efter en lang række år med flad udvikling præsenterer selskabet, som står bag Dalle Valle-restaurantkæden, stor vækst.

Der er særdeles gode penge i at tilbyde danske restaurantgæster et koncept med en stor buffet i et uhøjtideligt miljø. I hvert fald ser det ud til at være tilfældet, når man kigger ind i tallene bag det selskab, som i de seneste år har etableret Dalle Valle-restauranter over det meste af landet.

Selskabet bag Dalle Valle-kædens nuværende godt 10 restauranter hedder Bayramoglu Holding Aps, og et kig i tallene afslører, at de mange restaurantgæster for alvor er begyndt at skæppe i kassen.

Efter et par år med lille negativ bruttofortjeneste har selskabet for 2016 kunne præsentere en stor vækst til i alt 15 mio. kr. Siden 2014 er resultatet før skat også vokset vildt. Fra under én mio. kr. til 7,6 mio. kr. i 2015 og hele 19 mio. kr. i 2016. Det er gået samme vej op for selskabets egenkapital, der siden 2014 er vokset med 31 mio. kr. til 43,8 mio. kr. ved udgangen af 2016.

"Det er måske ikke så normalt for kæderestauranter i Danmark, at de er i stand til at fordoble deres indtjening. Det går i hvert fald den modsatte vej for nogle kæder," siger Niels Rønnebeck, bestyrelsesformand i selskabet bag Dalle Valle, til Finans.dk.

Han forklarer, at kæden vil fortsætte sin danske fremfærd og i år er der allerede åbnet nye Dalle Valle-restauranter i Aalborg og Aarhus, mens der også er planlagt åbninger i Hillerød, Kolding og i Axel Towers i København.

Dalle Valle-konceptet står også over for en større opgradering, siger Niels Rønnebeck til Finans.dk.

Sådan klarede otte restaurantkæder sig ved hygiejnetjek

Karate og dans udviklede sig til banebrydende koncept

Jysk restaurantkæde vil omsætte for 100 mio kr årligt

Professor: Krisen i Jensens Bøfhus minder om tv-serien Matador

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier