FødevareWatch

Østjysk pizza-iværksætter vil med forbehold gerne have investor ombord

Ole Christian Olesen, der er gået fra livet som landmand til livet som pizza-iværksætter, vil gerne have en investor ind, hvis ellers kemien er der. Indtil videre har han afvist flere interesserede.

Foto: Oles Gård PR-foto

Den østjyske landmand Ole Christian Olesen, der efter iværksættersucces på Northside-musikfestivalen sælger pizzaer til bl.a. Coop, har indtil videre klaret sig med realkredit, banklån og kassekredit, men han er åben over for at få en investor ind over projektet.

Det skriver Landbrugsavisen.dk.

Til Børsen har Ole Christian Olesen tidligere sagt, at han har en plan om, at pizza-eventyret bliver udbredt fra det østjyske og ud i landet. Det kræver en større økonomi, end han selv kan stable på benene, og pengene må gerne komme fra eksterne investorer, hvis ellers man kan få enderne til at mødes.

"Jeg har det bare sådan, at jeg virkelig har knoklet, og så kan jeg mærke, at jeg gider det ikke, når nogen kommer og vil købe sig ind billigt og så siger, at man bare skal være glad for, at man kan få lov at vækste," siger den forbeholdne Ole Christian Olesen til Landbrugsavisen.

Indtil videre har pizzamanden afvist flere interesserede investorer.

Økologisk landmand på vej med egen madkæde

Frysepizzaens doktor snupper en større del af kagen

Dansk pizza er blandt de 10 bedste i verden

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier