L&F: Indfør obligatoriske doggybags på restauranterne

Hvert år smider danske restaurationer og hoteller næsten 29.000 tons i skraldespanden, men doggybags vil kunne nedbringe det tal betydeligt, mener Landbrug & Fødevarer.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Landbrug & Fødevarer foreslår, at det fremover bliver obligatorisk for danske restauranter at udlevere en doggybag med evt. overskydende mad i stedet for at maden bliver smidt ud.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også