FødevareWatch

Cofoco-stifter fik stort millionbeløb ved exit

Uenigheder om strategien fik Cofoco-stifter Torben Klitbo til at forlade den københavnske restaurantkæde. Det fik han næsten 10 mio. kr. for.

Foto: Charlotte de la Fuente

13 restauranter. En omsætning på omkring 180 mio. kr. og et samlet resultat på knap 20 mio. kr. Det var, hvad Cofoco-stifter Torben Klitbo nåede at være med til at bygge op, inden han i april 2016 forlod den fremadstormende københavnske restaurantkæde.

Nu afslører nyt regnskab fra hans personlige selskab Fooding Holding Aps, at han tjente 9,6 mio. kr. på at afhænde sin ejerandel i selskabet på 20 pct.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Vi behøver ikke at pakke tingene ind. Vi har da været uenige om nogle ting, blandt andet om hvilke restauranter vi ville lave. Vi har sagtens kunnet sidde over for hinanden og tale om tingene. Men vi har ikke været helt enige. Jeg har så fokuseret mere på min afdeling, og Christian har fokuseret på restauranterne," sagde Torben Klitbo til Berlingske Business sidste år i forbindelse med sit exit.

Stifter forlader kendt københavnsk restaurantkæde

Cofoco-stifter: Farvel til livsværket. Nu skal der prøves noget nyt

Cofoco-restauranter laver igen millionplus og leverer stort udbytte

Cofoco-stifter investerer i fodboldklub

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier