Et nyt selskab har set dagens lys.
Selskabet har fået navnet Bodebjerg Charcuteri ApS og er etableret af den københavnske Slagter Lund og Bodebjerg Charcuteri, som i mange år har arbejdet med økologisk charcuteri på Fyn.
"Vi stod i en situation, hvor vi ikke kunne følge med efterspørgslen i de eksisterende lokaler, så vi havde brug for noget kapital for at kunne flytte til større lokaler og udvide produktionen," siger Morten Klit fra Bodebjerg Charcuteri i en pressemeddelelse fra ejendomsmægleren Colliers International.
Bodebjerg Charcuteri er i gang med en større ombygning af lokaler i Marslev på Fyn. Samtidig har selskabet foretaget en investering på 5 mio. kr. til nye produktions- og lagerfaciliteter.
De nye faciliteter forventes at stå klar den 1. juli og det forventes, at der på sigt vil skabes 10 – 15 nye arbejdspladser. Produktionen vil i første omgang omfatte to brands: Bodebjerg Charcuteri og Slagter Lund Økologi.
"Morten er rigtig dygtig til at producere økologi, og han kunne godt tænke sig, at hans forretning blev lidt større og mere rentabel, og vi kunne godt tænke os at få den knowhow, som Morten har, ind i vores forretning, så det er et supergodt match," har Jan Lund, ejer af Slagter Lund tidligere udtalt til Økologi & Erhverv.
Højer Pølser lægger an til vegetarisk landing
Ny netslagter: Det gode kød skal bare gøres tilgængeligt
3-Stjernet-ejers danske bundlinje skrumper med 10 mio