Ny netslagter: Det gode kød skal bare gøres tilgængeligt

Folkene bag netbutikken ODC-mad.dk mener at have fundet et hul i markedet for fødevaresalg på nettet. Høj kvalitet og hurtig levering skal tage over, hvor de lokale slagtermestre i dag må lukke butikker på stribe.
Joachim Friis(tv.) og Jonathan Soriano har siden december 2015 drevet netslagteren ODC-Mad.dk. I sidste måned åbnede de to også en fysisk butik på Frederiksberg i København. | Foto: Theis Mortensen
Joachim Friis(tv.) og Jonathan Soriano har siden december 2015 drevet netslagteren ODC-Mad.dk. I sidste måned åbnede de to også en fysisk butik på Frederiksberg i København. | Foto: Theis Mortensen

"Egentlig er vores idé ret enkel. Det handler om, at vi gerne vil gøre det gode kød og den gode kvalitet mere tilgængelig. Det handler ikke om, at folk ikke vil have god kvalitet, det handler alene om, at folk med slagterlukninger osv. ikke har adgang til de gode produkter, når de sætter sig i bilen og kører til den nærmeste discountbutik," siger Joachim Friis, der sammen med vennen Jonathan Soriano driver maduniverset ODC-mad.dk.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også