FødevareWatch

Højer Pølser lægger an til vegetarisk landing

Den hæderkronede sønderjyske familieslagter og pølsemager bryder med 120 års tradition og forventer at lancere virksomhedens første kødfri pølser i år.

Foto: ANDREASEN CARSTEN

Først var det fokus på mindre e-numre og laktose- og glutenfri produkter, så gik Højer Pølser ind på det økologiske marked, og nu har den 120-årige slagter taget afkørslen mod det vegetariske marked.

Det fortæller medejer og direktør i det traditionsrige charcuteri-selskab, Jan Müller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier