Økologisk pålægsfrontløber går veganervejen

Den store økologiske pålægsproducent Hanegal øger produktionen af vegetariske og veganske produkter. Direktøren og ejeren spår, at kategorierne vil opleve samme udvikling som økologi. Udvidelsen har ikke kun afsæt i økonomiske ræsonnementer.
Foto: Thomas Larsen.
Foto: Thomas Larsen.

I de sidste par år har Hanegal investeret i at udvikle en række vegetariske og veganske produkter til detailhandlen. Stifter og direktør i den jyske kød- og pålægsvirksomhed, Ulrich Kern-Hansen, forudser kategorierne en strålende fremtid og spår samme den udvikling, som fødevaresektoren har set for økologi.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også