Engrosvirksomheders fravær sænker antallet af tilbagetrækninger betragteligt

Antallet af fødevaretilbagekaldelser faldt væsentligt sidste år sammenlignet med året før. Det skyldes bla., at engrosvirksomheder er hevet ud af ligningen om tilbagetrækninger, som Fødevarestyrelsen skal meddele offentligheden om.
Foto: PR-billede/Dagrofa
Foto: PR-billede/Dagrofa
AF MATHIES HVID TOFT OG RESEARCH AF MICHELLE WESTPHAL SØRENSEN

Antallet af tilbagetrækninger af fødevarer foretaget og offentliggjort af Fødevarestyrelsen er faldet fra 231 i 2015 til 180 i 2016.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også