Her er de hyppiste årsager til tilbagekaldelse af fødevarer

Salmonella rangerer stadig højt på listen, mens det ser ud til, at listeria er blevet banket i gulvet. FødevareWatch har lavet en analyse af de hyppigste årsager til, at danske fødevarer blev trukket tilbage i løbet af de sidste fire år.
Foto: Rumle Skafte
Foto: Rumle Skafte
JULIE FOGDE OG RESEARCH AF MICHELLE WESTPHAL SØRENSEN

Metalstykker i hvidløgsspegepølse, pesticider i ingefær og skimmelvækst på toppen af drømmekager. Der er en myriade af årsager til, at der på nuværende tidspunkt bliver trukket en fødevare tilbage godt hver anden dag i Danmark.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også