FødevareWatch

Berejst direktør ny mand i Skare-bestyrelse

Den efterhånden ret berejste Jan Gerber, der har været direktør i Danæg, Kohberg, Fakta, System Frugt og Catering Engros har nu fundet sig en plads i bestyrelsen hos Skare Food.

Foto: POLFOTO

Det er efterhånden lidt af et curriculum vitae, som Jan Gerber kan præsentere, når han bliver spurgt om, hvad de forgange år er gået med.

Den tidligere direktør for såvel Kohberg som Fakta, Danæg, System Frugt, Crispo Denmark og Catering Engros er senest trådt ind i bestyrelsen i Skare Food A/S.

Det fremgår af en meddelelse fra CVR-registeret.

Entreen i bestyrelsen i den Christiansfeld-baserede del af Kurt Skare-virksomheden, der også har hjemme i Vejen, sker nogle måneder efter, at Jan Gerber stoppede som direktør i Dagrofas Catering Engros. I forbindelse med at Dagrofa valgte at droppe salget af Foodservice Danmark, nedlagde man stillingen som Catering Engros-direktør. Fra 1. december 2016 blev det i stedet Foodservice Danmark-chefen Henrik Clausen, som også skulle være direktør for catering-forretningen. Få dage efter nytår blev det annonceret, at Christian J. Storinggaard i fremtiden skal lede de to dele af Dagrofa-forretningen.

Ved siden af arbejdet som direktør i de mange fødevarevirksomheder gennem årene, har Jan Gerber også været bestyrelsesmedlem i blandt andet Easis, Skærtoft Mølle, Kohberg, Danæg og System Frugt. For øjeblikket er Jan Gerber engageret i arbejdet som medlem af bestyrelsen i en række virksomheder, der arbejder med logistik og trævarehandel.

I Skare Food-bestyrelsen har Jan Gerber selskab af ejer Kurt Skare, som er formand og Bruno Olesen og Svend BAng Christiansen.

Danæg lander rekordresultat trods fugleinfluenza og udfasning af buræg

Historisk millionhug til System Frugt

Ny økonomidirektør og bestyrelsesformand på plads i Danæg

Dagrofa efter kovending: Det ligner en slingrekurs, men det er klogt

Kohbergs ejere efter ny direktørfyring: Det er ufatteligt

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier