Rigets chokoladekonge holder årvågent øje med fødevaretrends

Toms har håndklædet med, men har endnu ikke dyppet foden i den økologibølge og sundhedstendens, der skyller ind over fødevaresektoren både i Danmark og globalt.
Foto: Toms Gruppen.
Foto: Toms Gruppen.

Mens økologi og sundhed bruser ind over alt fra grønsager, kød, morgenmad, mejeri, restauranter og meget mere, er det begrænset, hvad der sker i konfekturesektoren.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også