Hvis du overvejer at producere økologiske fisk eller skaldyr; så er det nu, du skal slå til.
Markedet er nærmest umætteligt lige nu:
"Der er flere og flere både danskere og folk i udlandet, som får øjnene op for kvaliteter, som økologiske produkter har," fortæller chefkonsulent i Dansk Akvakultur, Villy Juul Larsen.
Dambrugernes organisation er da også at finde på verdens største messe for økologiske fødevarer, Biofach i Tyskland i næste uge.
Ud over økologiske ørreder er der gang i blåmuslinger fra lineproduktion og tang fra lineproduktion.
Villy Juul Larsen indrømmer gerne, at blåmuslinger fra liner ikke i begyndelsen gav det store overskud, men så blev de lagt om til økologi:
"Det første anlæg blev lagt om i 2012, og siden da har det været en støt stigende kurve. Der er flere og flere anlæg, der er lagt om, og i dag har vi 16 anlæg, der er lagt om til økologi."
Og en helt ny spiller er på vej i Lemvig:
"Økologiske østers, som vi forventer at få den første produktion af i løbet af få måneder."
Blandt de øvrige udstillere på Biofach i Nürnberg i næste uge er Thise Mejeri, som laver økologiske produkter.
(Denne artikel er videreformidlet af Ritzau Bureau på vegne af DR Midt og Vest)
Dansk muslinge-eksportør følger Brexit med ro
52 mio på vej til topløse trawl og ny akvakultur