FødevareWatch

Dansk muslinge-eksportør følger Brexit med ro

Udover denne uges opkøb af Seafood Rømø, har det seneste år ikke budt på de store udsving i Vilsund Blue. Det har været et muslinge-år på det jævne, siger direktøren, der dog har forventninger det stigende fokus på økologi og fri for-produkter samt Brexit.

Vilsund Blue producerer omkring 30.000 tons muslinger om året. Meget afhænger dog af naturens luner, hvilket gør markedet usikkert. | Foto: KIRKHOLT PHOTO/ Ritzau Scanpix

Den netop overståede muslingesæson startede en anelse senere, end den plejer. Men ellers var 2016 et år på det jævne for muslinge- og østersproducenten Vilsund Blue.

Det fortalte adm. direktør Søren Mattesen til FødevareWatch forud for denne uges nyhed om, at Limfjordsselskabet har opkøbt muslingevirksomheden Seafood Rømø.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier