FødevareWatch

Dåsegigant leverer på linje med forventningerne

Væksten i første halvdel af 2016/17-regnskabet har været som ventet i den franske dåsegrøntsagsgigant Bonduelle. Mens det europæiske marked ikke ændrer sig ret meget, er området uden for Europa vokset 6,6 pct. i halvåret.

Foto: Bonduelle PR.

Udviklingen i franske Bonduelle Group fortsatte med mere af samme slags i regnskabsårets andet kvartal.  Producenten, der Danmark mest er kendt for sampak-varianten med tre små dåser majs, har øverst fortsat den ventede udvikling i omsætningen, som for årets første seks måneder i alt nåede 1,026 mia. euro.

Sat overfor første halvår i 2015/16-regnskabet er omsætningen indtil videre 1,9 pct. højere i 2016/17. Isoleret til det seneste kvartal, er det ifølge en regnskabsmeddelelse tydeligt, at der har været en europæisk afmatning, og at man måler op imod en god periode i Rusland i andet kvartal 2015/16.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier