Trump og 'gastronalisme' stod højt på fødevarebranchens årsdag

En verden i opbrud og gastronomisk nationalisme var menuen til DI Fødevarers årsdag. Cheføkonomen fra Nordea var pessimistisk, mens fødevareministeren var optimistisk.
Jørgen Dirksen, formand for DI Fødevarer og adm. direktør i Rynkeby Foods A/S. | Foto: Sacha Sennov
Jørgen Dirksen, formand for DI Fødevarer og adm. direktør i Rynkeby Foods A/S. | Foto: Sacha Sennov

Spidserne i fødevarebranchen havde samlet sig i DI’s glashus på Rådhuspladsen onsdag eftermiddag for at få et snif til, hvordan fremtiden måske eller måske ikke lugter for industrien.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også