Antallet af slagterhuse stiger igen

Det er lykkedes de danske slagterhuse at vende en nedadgående spiral, og nu skyder der for første gang i flere år flere nye slagterhuse op.
Arkivfoto. | Foto: Jørgen Rudbeck
Arkivfoto. | Foto: Jørgen Rudbeck

Der bliver flere og flere slagterhuse rundt om i Danmark, og det er således lykkedes de danske slagtere at vende flere års antalsnedgang.

Det skriver Fødevaremagasinet.

Følg fødevareindustrien tæt – læs FødevareWatchs nyhedsbrev to gange dagligt – tilmeld dig her!

"Det er en helt ny tendens. Hvis du havde spurgt mig for bare få år siden, ville jeg have sagt, at det kun gik én vej,- at der ville blive færre slagtehuse," siger chefen for Danske Slagtermestres Fødevareafdeling, Lars Poulsen, til Fødevaremagasinet.

Ifølge Danske Slagtermestre og Coop skyldes opgangen af lokale slagterhuse, at forbrugerne i stigende grad ønsker lokale fødevarer.

Det fremgår ikke, hvor mange nye slagterhuse, der er skudt op. Men Danske Slagtermestre har modtaget ni nye medlemmer "i de senere år."

Meny-direktør: Vi har sat dagsordenen – de andre følger os nu

Slagtere holder ikke til højere pensionsalder

Branchen er gået sammen om 'kødkriger'-samarbejde med Simon Jul 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også