Hovedstadens børn og ældre får mere øko-mad end i de øvrige regioner

Økologiprocenten boomer i de offentlige storkøkkener. Boomet er dog uligt fordelt. Brugerne af hovedstadens daginstitutioner, plejehjem, hospitaler og kantiner får serveret langt mere økologi i forhold til de øvrige fire regioner.
Foto: POLFOTO
Foto: POLFOTO

Overordnet set er mængden af økologi vokset i det offentliges storkøkkener. Væksten er dog ikke ligeligt fordelt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også