FødevareWatch

Massivt boom i øko-salg til storkøkkener

Salget af økologiske føde- og drikkevarer til foodservice-sektoren er steget med 27 pct. i 2015, viser dugfriske tal fra Danmarks Statistik. Analytiker bag undersøgelsen kalder stigningen for overraskende stor. Læs hvilke tre forklaringer der ligger bag højdespringet.

Foto: Marius Nyheim/Ritzau Finans

For andet år i træk stiger salget af økologiske føde- og drikkevarer til de offentlige og private storkøkkener.

Det viser den nye opgørelse Storkøkkeners økologisalg indhenter detailhandlen fra Danmarks Statistik over salget af økologi til foodservice-sektoren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier