Fremtidens mad: melorme og insekter

10-20 steder i Danmark er man gået i gang med at producere fremtidens mad: larver og insekter. Om to år vil de nye fødevarer være slået an, lyder vurderingen.
Foto: /ritzau/Katinka Hustad
Foto: /ritzau/Katinka Hustad
AF LARS FROM

I Københavns Nordvestkvarter bliver der produceret fårekyllinger, i Fredericia avles der græshopper, og i Hoven lidt nord for Varde har landmand Dorte Svenstrup kastet sig over produktion af melorme.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også