FødevareWatch

Traditionsrig chokoladeproducent ramt af Dr. Jekyll og Mr. Hyde-syndrom

Den 83 år gamle chokoladevirksomhed Sv. Michelsen har blødt, men såret er ved at hele. Efter adskillige butikslukninger og svage regnskaber, føler kæden sig atter på rette kurs og klar til at erobre markedsandele.

Daniel Paetsch er adm. direktør i Sv. Michelsen | Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Livet som producent af luksuschokolade er ambivalent.

På den ene side er der en stor og stigende forbrugerinteresse for produkter af udsøgt kvalitet. På den anden side lurer et omsiggribende net af stigende råvarepriser og afgifter, der tilsat en hård konkurrence gør branchen barsk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier