Kæmper for madmekka i Nordsjælland

Nordsjælland skal også være kendt for sine unikke madoplevelser. Derfor skruer fødevarenetværket "Smag på Nordsjælland" nu op for ambitionerne med nye strategi, skriver Frederiksborg Amts Avis.
Økologisk høstmarked i Svanholm. | Foto: Smag På Nordsjælland.
Økologisk høstmarked i Svanholm. | Foto: Smag På Nordsjælland.
RITZAU

Der er plads til yderligere vækst og flere producenter i Nordsjælland, siger Smag på Nordsjællands formand, Torben Bo Toft Christensen, Rokkedyssegaard.

"De sidste tre-fire år er vores medlemstal fordoblet fra 30 til 60, men vores ambition er 100 nye medlemmer frem mod 2020. Det kan være nordsjællandske landmænd og gartnere der søger nye veje, eller unge madhåndværkere med gode ideer," siger han.

Foreningen har netop vedtaget en strategiplan frem til 2020, hvor man satser på at gøre Nordsjælland kendt for unikke madoplevelser og et tæt samarbejde mellem bønder, madhåndværkere og madformidlere.

"Foreningen har nu eksisteret i små 10 år, så vi er næsten voksne, og derfor skruer vi ambitionsniveauet op," siger formanden til Frederiksborg Amts Avis.

Strategiplan 2020 er blevet præsenteret for områdets kommuner, og næste skridt er at forsøge at få et projekt med under Region Hovedstadens vækstprogram for kreativ vækst.

/ritzau/

L&F har mistet hvert fjerde medlem siden 2009

Kritik af Fødevarestyrelsen preller af

Fra billig buffet til streetgourmet - storcentre går efter maden

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også