FødevareWatch

Bøfkæde vender blikket fra Danmark mod det store udland

Mash vil snart servere kød for sultne odenseanere. Derefter er det danske marked mættet, lyder forventningen. Fokus vil være på Tyskland derfra, lyder det.

Foto: Jakob Jørgensen/POLFOTO/arkiv

Odense kan blive Danmarks næste gastronomiske højborg efter Aarhus.

Nogenlunde sådan lyder forudsigelsen fra den danske kæde Mash, der har udset sig Fyns bankende hjerte som placering for bøfkædens niende restaurant, der forventes at åbne i december.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier