FødevareWatch

Efter ejerskifte: Kokken & Jomfruen jagter nye markeder

Lige nu er det business as usual i Catering Danmark, men i en nær fremtid vil opkøb og indtog på nye markeder stjæle dagsordenen, efter familien Færch har opkøbt cateringvirksomheden, fortæller direktør.

Anders Engdahl, adm. direktør i Catering Danmark. | Foto: Privat

Kokken & Jomfruen, Brunchtid, Smageriet og resten af Catering Danmarks brands er netop blevet opkøbt af selskabet Færch & Co. Gastro. Bag selskabet står familien Færch, som har tjent en formue på tobak og plastikemballage, men som nu er gået ind i fødevaresektoren med opkøbet af Catering Danmark.

Mens det endnu ikke har været muligt at få en kommentar fra de nye ejere, har FødevareWatch talt med Anders Engdahl. Han har siden december 2015 været adm. direktør i Catering Danmark, efter ejerlederen, Henrik Nygaard, trådte tilbage for at være bestyrelsesformand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier