FødevareWatch

Kokken & Jomfruen solgt til tobaksfamilie

Danmarks største leverandør af mad til private fester, Catering Danmark, har fået nye ejere fra Færch-familien, der har bygget sin formue på tobak og plast.

Catering Danmark, der blandt andet er kendt for Kokken og Jomfruen, har fået nye ejere.

Det skriver Fyens.dk.

Ejeren gennem de sidste 25 år, Henrik Nygaard, har valgt at sælge madvirksomheden til Lone og Bjarke Færch fra Færch-familien, der tidligere var medejere af Skandinavisk Tobak og Færch Plast.

"Jeg er helt sikker på, at familien Færch, med deres baggrund og erfaring fra andre virksomheder samt deres tilgang til forretningsudvikling, kan løfte den nuværende virksomhed endnu højere op," udtaler Henrik Nygaard i en pressemeddelelse fra Catering Danmark.

Ifølge Fyens.dk fortsætter adm. direktør Anders Engdahl på direktørposten.

Udover Kokken & Jomfruen har Catering Danmark også Smageriet, Kokkens Hverdagsmad, Kokken & Co. samt Brunchtid.dk.

Lone og Bjarke Færch køber Odense-virksomheden gennem selskabet Færch & Co. Gastro.

 Kantinekoncern mister stor bid af omsætningen

 Kronprins overtager toppost i Catering Danmark

 Kokken & Jomfruen blæser til kamp om kantinerne 

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier