FødevareWatch

Kokken & Jomfruen hæver omsætning med hverdagsmad

Cateringselskabet har stor succes med at levere færdiglavet aftensmad til de danske børnefamilier, fortæller direktør.

Kokken & Jomfruen leverer aftensmad til børnefamilier fire gange om ugen gennem konceptet Kokkens Hverdagsmad. | Foto: Søren Skarby/Polfoto/Arkiv

Børnefamilierne har taget godt imod Kokken & Jomfruens måltidskoncept, Kokkens Hverdagsmad, hvor husstande kan få leveret færdiglavet aftensmad fire gange om ugen.

Allerede halvanden måned efter lanceringen har det nye tiltag hævet omsætningen betragteligt hos cateringselskabet, der har hjemme på Fyn og Sjælland.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier