FødevareWatch

Kokken & Jomfruen hæver omsætning med hverdagsmad

Cateringselskabet har stor succes med at levere færdiglavet aftensmad til de danske børnefamilier, fortæller direktør.

Kokken & Jomfruen leverer aftensmad til børnefamilier fire gange om ugen gennem konceptet Kokkens Hverdagsmad. | Foto: Søren Skarby/Polfoto/Arkiv

Børnefamilierne har taget godt imod Kokken & Jomfruens måltidskoncept, Kokkens Hverdagsmad, hvor husstande kan få leveret færdiglavet aftensmad fire gange om ugen.

Allerede halvanden måned efter lanceringen har det nye tiltag hævet omsætningen betragteligt hos cateringselskabet, der har hjemme på Fyn og Sjælland.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier