FødevareWatch

Stram styring holder Karen Volfs bundlinje oppe

I et stadig mere presset kagemarked lykkedes det i 2015 Bisca-koncernen at lande et acceptabelt resultat. "Vi er mere ambitiøse end det," siger direktør Michael Møller Jensen, der igen skruer op for forventningerne til 2016.

Bisca blev i april 2011 solgt til det norske fødevareselskab Scandza AS. Forretningen er mærket i et stadig mere presset kagemarked, men på bundlinjen er det lykkedes at effektivisere til gode resultater. | Foto: Kaare Smith/ Ritzau Scanpix.

Forandringens vinde er i den grad blæst ind over Danmarks største udbyder af kager, småkager og kiks, Bisca A/S fra Stege, i de senere år. Siden den norske Scandza-koncern i 2011 overtog ejerskabet, er der foretaget store ændringer i setuppet, og efter en årrække med meget svingende resultater, lander bundlinjen nu i et sikkert plus år efter år.

2015 var ingen undtagelse, og Michael Møller Jensen, der tiltrådte som direktør i efteråret, har slået to streger under et samlet resultat før skat på 25,6 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

System Frugt slutter af med røde tal

Året 2020 byder på underskud for salget af tørret frugt og nødder hos aarhusianske System Frugt. Selskabet blev sidste år solgt til Urtekram-ejeren Midsona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier