Fiskevirksomheder skal blive bedre til at bekæmpe listeria

Fødevarestyrelsen har besøgt samtlige danske fiskegrossistvirksomheder, der laver røget og gravad fisk, for at tjekke op på virksomhedernes bekæmpelse af listeria. Konklusion: Det er ikke godt nok.
Røget laks er særligt udsatte for bakterien listeria. Laksene på billedet er dog ikke skyldige. | Foto: LARS JUST/POLFOTO
Røget laks er særligt udsatte for bakterien listeria. Laksene på billedet er dog ikke skyldige. | Foto: LARS JUST/POLFOTO

Røget og gravad fisk som eksempelvis laks, hellefisk og ørred er særlige risikogrupper, når det handler om den potentielt dødelige bakterie listeria.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter