Hvis det bliver som kategorichef for mad og drikke, John Lungstrøm Khan, vil have, så åbner der snart en ny restaurant, der kan tilbyde passagerene en kulinarisk rejse udover det sædvanlige.
"Det ville være fantastisk at lægge en Michelin-restaurant herude," siger han og fortsætter:
"Selvom du kommer herud for at rejse videre, vil vi gerne have, at du bliver her og bruger noget tid. Vi skal give folk den bedste tid på deres rejse her, det gør vi ved at tilbyde nogle ekstraordinære oplevelser."
Ønsket er specielt aktuelt efter, at bølgen med Ny Nordisk er skyllet ind over resten af verden.
"Vi er i dialog med folk og firmaer i Michelin-klassen. Vi har et godt netværk, og Ny Nordisk er absolut interessant," siger John Lungstrøm Khan.
Konceptet skal gentænkes
Normalt er et besøg på en Michelin-restaurant forbundet med et måltid, der strækker sig over flere timer, derfor skal konceptet gentænkes, hvis det skal fungere i lufthavnen.
"Vi bliver nødt til at koge det ned. Almindeligvis skal du bruge to til tre timer, hvis du virkelig skal værdsætte maden, der bliver lavet," siger John Lungstrøm Khan.
"Men vi er jo fantastiske til at lave mad i Danmark, og derfor går vi i dialog med den tilgang, at vi skal finde ud af, hvordan vi bedst får det til at fungere," siger han videre.
Lufthavnen vil ikke oplyse hvilke restauranter og restauratører, de er i dialog med, eller hvornår en eventuel Michelin-restaurant bliver en realitet.
Britisk kioskkæde skuffer investorerne med overskud som ventet
Lokale helte løfter lufthavnen til nye luftlag
Du har delt din cola, nu vil Tuborg have dig til at dele din øl