FødevareWatch

Kraft Heinz tager markedet på sengen

Den amerikanske fødevaregigant Kraft Heinz Co., der blev skabt ved en storfusion i 2015, overrasker investorerne positivt med dets salg i første kvartal.

Foto: /ritzau/AP/

Det har været en hård start for Kraft Heinz Co., der blev skabt af den berømte investor Warren Buffet i en fusion mellem de to amerikanske fødevareselskaber Heinz og Kraft i sommeren sidste år.

Over 5.100 stillinger er nedlagt siden fusionen for, at selskabet skal nå dets mål om at barbere dets omkostninger med 1,5 mia. dollars ved udgangen af næste år.

Nu ser råkosten dog ud til at bære frugt. Kraft Heinz Co. overgår således markedsforventningerne for første kvartal og leverer en omsætning på 6,57 mia. dollars mod en forventning på 6,48 mia. dollars. Det skriver Bloomberg.

Det er ifølge Bloomberg et øget engagement og salg indenfor sennep og barbecue sauce, der giver vind i sejlene sammen med de mindre driftsomkostninger. Kraft Heinz Co. er også blevet boostet af dets samarbejde med fastfood-kæden Burger King om hotdogs.

"De er begyndt at være mere end blot en nedskæringshistorie. Salget er temmelig stærkt over hele linjen," siger Brittany Weismann, der er analytiker ved det amerikanske investeringsselskab Edward Jones.

Kraft Heinz tjener færre penge end Heinz

Kraft Heinz fordobler stor fyringsrunde

Kraft Heinz lancerer dating-app for bacon-elskere

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier