FødevareWatch

Kraft Heinz fordobler stor fyringsrunde

Kraft Heinz har annonceret, at man lukker 7 fabrikker og fyrer yderligere 2.600 medarbejdere. Det kommer oveni de 2.500 fyringer, man allerede har annonceret.

Foto: /ritzau/AP/

Det nyfødte fødevarekonglomerat Kraft Heinz fortsætter sine massive nedskæringer og har nu fordoblet den enorme fyringsrunde, man meldte ud i august.

Det skriver Bloomberg.

Selskabet har ifølge nyhedsbureauet annonceret, at man vil fyre yderligere 2.600 medarbejdere på tværs af sin organisation. Med de 2.500 fyringer annonceret i august kommer man altså op på i alt 5.100 stillingsnedlæggelser.

Baggrunden for de mange fyringer er, at man vil lukke hele 7 fabrikker i USA og Canada. Wall Street Journal skrev i sidste uge, at Kraft Heinz formentlig ville annoncere lukningen af tre fabrikker i New York-området i denne uge, men det er altså blevet langt mere omfattende end antaget.

De mange fyringer vil ske i stadier i løbet af de kommende 12 til 24 måneder og er et led i koncernens plan om at nedbringe sine omkostninger med 1,5 mia. dollars eller mere end 10 mia. kr. ved udgangen af 2017.

Kraft Heinz i stor fyringsrunde

Kraft Heinz kan annoncere fabrikslukninger i denne uge

Kraft Heinz tilbagekalder næsten 1 mio kg kalkunbacon

Stor tilbagekaldelse fra Kraft Heinz tidobles

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier