FødevareWatch

Frokostportal har millionoverskud på menuen

Overskuddet hos onlineportalen Frokost.dk, der formidler frokostordninger til virksomheder på Sjælland og i Østjylland, har taget raketfart - nu gælder det det europæiske marked.

Foto: Marius Nyheim

I 2015 lød resultatet før skat på 10 mio. kr., men for bare fem år siden lød resultatet på beskedne 110.000 kr.

Det skriver Børsen i forbindelse med regnskabet fra onlineportalen Frokost.dk

"Succesen ligger i, at de kunder, vi har, bliver hos os længe, fordi de får langt flere valgmuligheder end andre steder," siger Peter Dahm Frederiksen, adm. direktør i Frokost.dk, som tilbyder mad fra mere end 40 forskellige køkkener, som portalen samarbejder med.

Maaltidet, som er et selvstændigt køkken og Frokost.dk's største konkurrent, har ikke mærket væksten på samme måde. De kan tværtimod se tilbage på et sløjt år med et negativt resultat på mere end 1,2 mio. kr. på bundlinjen.

Peter Dahm Frederiksen fortæller til Børsen, at kilden til successen ikke kun ligger i Frokost.dk's koncept. Frokostportalen har haft et øget fokus på gammeldags salgsarbejde, og det altså er det, som virksomheden nu nyder godt af.

Millionresultatet for 2015 har gjort, at frokostportalen sidder på en tredjedel af markedet for frokostordninger i Danmark, og at virksomheden nu fører blikket mod det europæiske marked. Benelux-landene, Tyskland, Sverige og Norge er blandt de lande, som virksomheden har på tegnebrættet.

Cateringfirma satser på dyr kvalitet - og på at du vil købe det

Meyers vil fordoble kuverterne med nyt storkøkken

Nu satser kantinerne også glutenfrit

Forsiden lige nu

Organisationer: Fjern nu afgiften på luft i mousserende vin

Regeringen og DF får ros for sine afgiftslettelser på vin og øl i finansloven for 2019, men de kommende afgiftslettelser bør koncentreres mod afgiften på mousserende vin, skriver Vin og Spiritus Organisationen i Danmark og Dansk Erhverv i et debatindlæg.

EU klar med strammere transfedtregler

EU-Kommissionen har vedtaget en stramning af, hvor meget transfedt, der må være i fødevarer på det europæiske marked. Det vækker glæde i det danske.

Naturmælk øger omsætningen med 16 pct

Det sønderjyske andelsmejeri, som i slutningen af 2016 overtog Øllingegaard, lægger et stort tocifret antal millioner til på toppen. På den nederste linje er røde tal erstattet af et rekordstort resultat.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier