FødevareWatch

Tøjmand skal være ny finansdirektør i Løgimose Meyers

Løgismose Meyers har ansat en ny finansdirektør til at holde styr på finanserne. Han kommer til fra en lignende stilling i koncernen bag arbejdstøjet Kansas.

Foto: /ritzau/Anders Birch

Den danske gourmetkoncern Løgismose Meyers har fået ny finansdirektør

Den hidtidige økonomidirektør Henrik Vildenfeldt, som var første mand på posten efter, at Løgismose og Meyers fusionerede i slutningen af 2014 er udtrådt af koncernen efter eget ønske.

Han bliver afløst af Thomas Røkke, der har tilbragt de sidste knap ni år i tøjbranchen. Her har han været ansat i Fristads Kansas Group, senest som koncernens finansdirektør.

Frem til sidste år gik Fristads Kansas Group, der er kendt for arbejdstøjet Kansas, under navnet Kwintet. Selskabet skiftede imidlertid til sit nuværende navn, da et konsortium ledet af de danske investorer Michael Hauge Sørensen og Christian Dyvig overtog ejerskabet fra kapitalfonden IK Investment Partners.

I Løgismose Meyers bliver Thomas Røkke genforenet med IK Investment Partners, der skabte den nye gourmetkoncern, da fonden købte Løgismose og Meyer og lagde virksomhederne sammen i november 2014.

Ifølge erhvervsmediet Finans løb handlen op i 800 mio. kr. og indbragte Grønlykke-familien og Claus Meyer 280 mio. kr. værd. Claus Meyer og Jacob Grønlykke sidder dog begge med i koncernens bestyrelse.

Glade kyllinger klukker hult på bundlinjen hos Løgismose

Claus Meyer har sat sit New York-hold – se navnene her

Meyers henter ny direktør i Københavns Lufthavn

Christian Grønlykke: Derfor stopper jeg nu

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier