FødevareWatch

Orkla henter svensk salgschef i Kelloggs

Som i Danmark ændres der for tiden også i den øverste del af Orkla Confectionary & Snacks i Sverige. Senest har det norske konglomerat hentet en salgschef ind fra Nordisk Kelloggs.

Anders Hedblom er ny salgschef i Orkla Confectionary & Snacks.

I starten af januar skiftede Anders Hedblom til jobbet som salgschef Orkla Confectionery & Snacks i Sverige.

I Danmark dækker den del af det norske konglomerat over produktionen af Kims-chips, og i Sverige får Anders Hedblom ansvaret for salget af snacks fra produktionerne i OLW og Kex.

"Det bliver spændende og inspirerende at få lov at arbejde med så mange af de svenske folks favoritter indenfor kiks og snacks. Det er et meget kompetent salgsteam, som jeg skal have ansvaret for og det skal blive en god udfordringer at udvikle teamet med det erfaringer, som jeg har med mig," udtaler Anders Hedblom ifølge Foodsupply.se i en pressemeddelelse

Han kommer senest fra en position som salgschef i Nordisk Kelloggs, hvor han har været i tre år.

Kims henter marketingdirektør hos Toms

Orkla opsluger norsk lakridsproducent

Direktør vender tilbage til Orkla

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier