FødevareWatch

Direktør vender tilbage til Orkla

Jeanette Hauan Fladby er netop udnævnt til ny adm. direktør i Orklas norske snackdivision. Hun tager over efter den nyudnævnte koncerndirektør, der er rekrutteret i egne rækker.

Foto: Carsten Andreasen

Den norske fødevarekoncern Orkla forfremmede for nylig Ann-Beth Freuchen til ny direktør for afdelingen for snack og konfekture på globalt plan samt til koncerndirektør for virksomheden, der blandt produkterne tæller varer fra det danske chipsmærke Kims.

Ann-Beth Freuchen kommer fra en stilling som direktør for selskabets snack- og konfektureafdeling i Norge.

Når Ann-Beth Freuchen 1. juli sætter sig i koncerndirektørstolen, bliver det Jeanette Hauan Fladby (47), der tager over som ny adm. direktør i Orkla Confectionery & Snacks Norge. Hauan Fladby tiltræder stillingen som direktør 1. september 2015 og bliver en del af ledergruppen for forretningsområdet.

Jeanette Hauan Fladby, der siden 2010 har været adm. direktør i tøjfirmaet Pierre Robert Group, er ikke et nyt ansigt i Orkla-koncernen. Hun fik sit første job i virksomheden i 1995 og har siden bestridt flere ledende stillinger i koncernen. 

Hun har en Master of Business and Marketing fra Handelshøjskolen BI.

"Jeg er meget glad for, at Jeanette har takket ja til at lede Orkla Confectionery & Snacks Norge. Hun har en stærk faglig baggrund, betydelig mærkevarekompetence og solide resultater at vise gennem sin karriere i Orkla," siger Ann-Beth Freuchen om den kommende chef-kollega.

Orkla udpeger ny snack-chef

Orkla køber vegansk producent i Sverige

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier