FødevareWatch

Direktør vender tilbage til Orkla

Jeanette Hauan Fladby er netop udnævnt til ny adm. direktør i Orklas norske snackdivision. Hun tager over efter den nyudnævnte koncerndirektør, der er rekrutteret i egne rækker.

Foto: Carsten Andreasen

Den norske fødevarekoncern Orkla forfremmede for nylig Ann-Beth Freuchen til ny direktør for afdelingen for snack og konfekture på globalt plan samt til koncerndirektør for virksomheden, der blandt produkterne tæller varer fra det danske chipsmærke Kims.

Ann-Beth Freuchen kommer fra en stilling som direktør for selskabets snack- og konfektureafdeling i Norge.

Når Ann-Beth Freuchen 1. juli sætter sig i koncerndirektørstolen, bliver det Jeanette Hauan Fladby (47), der tager over som ny adm. direktør i Orkla Confectionery & Snacks Norge. Hauan Fladby tiltræder stillingen som direktør 1. september 2015 og bliver en del af ledergruppen for forretningsområdet.

Jeanette Hauan Fladby, der siden 2010 har været adm. direktør i tøjfirmaet Pierre Robert Group, er ikke et nyt ansigt i Orkla-koncernen. Hun fik sit første job i virksomheden i 1995 og har siden bestridt flere ledende stillinger i koncernen. 

Hun har en Master of Business and Marketing fra Handelshøjskolen BI.

"Jeg er meget glad for, at Jeanette har takket ja til at lede Orkla Confectionery & Snacks Norge. Hun har en stærk faglig baggrund, betydelig mærkevarekompetence og solide resultater at vise gennem sin karriere i Orkla," siger Ann-Beth Freuchen om den kommende chef-kollega.

Orkla udpeger ny snack-chef

Orkla køber vegansk producent i Sverige

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier