FødevareWatch

Lakridskonge rammer trecifret milepæl

For første gang kan Johan Bülow sige, at han har solgt lakrids for et trecifret millionbeløb. Det fejrer han med at lancere en storstilet offensiv i udlandet.

Johan Bülow, grundlægger og ejer af firmaet Lakrids by Johan Bülow. Foto: AF Linda Johansen/ POLFOTO/Arkiv

Det berømte danske firma Lakrids by Johan Bülow kan fejrer sin første trecifrede omsætning.

Det skriver Finans.dk.

"Jeg ser en flot vækst i Danmark. Det tror jeg også godt, vi kan blive ved med. Men det er klart, at den meget store vækst, vi ser i øjeblikket, især kommer fra de udenlandske markeder. Og for mig at se, er det takket være en stor indsats fra hele virksomhedens personale, der virkelig har lagt sig i selen," lyder det fra Johan Bülow, som er adm. direktør og stifter af virksomheden.

I 2015 er omsætningen stedet med 44 pct. oplyser han til Finans.dk. Udlandet har kun stået for en fjerdedel af det samlede salg, men er steget med 145 pct. mod 28 pct. på hjemmemarkedet i Danmark. Det skal fejres med en ekspansion:

"De næste to-tre år vil man se en voldsom ekspansion fra vores side på de udenlandske markeder. Det vil være Norge, Sverige, Tyskland og Finland, som får hovedfokus med egne selskaber, butikker og så videre," siger Johan Bülow.

Lakridskongen har sat gang i et vildt vækstridt

'Kampen for Bornholms overlevelse er ekstremt inspirerende'

Nørderne er Johan Bülows indgang til nye markeder

Lakridskongen mærket af investeringslyst

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier