FødevareWatch

'Kampen for Bornholms overlevelse er ekstremt inspirerende'

På Bornholm vinder nye fødevarefirmaer frem, hvor fiskeriet plejede at dominere. Her hjælper man hinanden, fortæller direktør for Svaneke Bryghus.

Morten Kolind har været direktør for Bornholms Mosteri siden november sidste år. Ideen om at flytte til Bornholm opstod, da han og familien gennem flere år har havde haft sommerhus på øen. | Foto: Ida Munch/Jyllands-Posten

Glasflaskerne er fyldt med most, men medarbejderne sætter dem ned i ølkasser, hvor der står Svaneke Bryghus på.

Virksomhederne kan jo lige så godt hjælpe hinanden lidt, lyder logikken, og mosten bliver såmænd også fremstillet på bryghusets aflagte produktionsapparat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier