'Kampen for Bornholms overlevelse er ekstremt inspirerende'

På Bornholm vinder nye fødevarefirmaer frem, hvor fiskeriet plejede at dominere. Her hjælper man hinanden, fortæller direktør for Svaneke Bryghus.
Morten Kolind har været direktør for Bornholms Mosteri siden november sidste år. Ideen om at flytte til Bornholm opstod, da han og familien gennem flere år har havde haft sommerhus på øen. | Foto: Ida Munch/Jyllands-Posten
Morten Kolind har været direktør for Bornholms Mosteri siden november sidste år. Ideen om at flytte til Bornholm opstod, da han og familien gennem flere år har havde haft sommerhus på øen. | Foto: Ida Munch/Jyllands-Posten
AF JAKOB KRARUP BJERREGAARD

Glasflaskerne er fyldt med most, men medarbejderne sætter dem ned i ølkasser, hvor der står Svaneke Bryghus på.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også



Foto: Pr

Danforel kæmper sig ud af barsk periode

For abonnenter