FødevareWatch

75 millioner til grønne fødevareprojekter

Fødevareministeriet har uddelt 75 mio. kr. til 14 forskellige bæredygtige projekter, som skal skabe vækst i fødevarebranchen, men også bedre klima og miljø.

På billedet: Formanden for Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP), Mikael Thinghuus. | Foto: Sidsel Fogh Capiello/NaturErhvervstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriets erhvervsstøtteordning Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har netop uddelt anden del af deres samlede årlige pulje på cirka 200 mio. kr.

De 14 heldige fødevarevirksomheder, der har fået del i støttemillionerne, spænder over et bredt felt. Et projekt ser nærmere på udnyttelsen af indvolde og fiskerester, som ellers normalt ryger tilbage i havet igen. Et andet projekt vil bruge alger i som protein i fødevarer, mens et tredje vil nedbringe pesticideforbruget i landbruget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier