FødevareWatch

Visse genvariationer øger risiko for lavere D-vitaminniveau

Mens fødevareindustrien diskuterer mulighederne for og potentialet i at berige føde- og drikkevarer med D-vitamin, henter forskningen hele tiden ny viden om det vigtige vitamin. Det sker bl.a. i nyt ph.d.-studie fra DTU Fødevareinstituttet.

Dine gener er med til at bestemme din risiko for at have et lavere D-vitaminniveau.

Det er konklusionen i et nyt studie fra DTU Fødevareinstituttet om det vigtige vitamin, der spiller en stor rolle i den danske kosttilskudsindustri og er et tilbagevendende tema i såvel sundhedssektoren som fødevareindustrien.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier