FødevareWatch

Visse genvariationer øger risiko for lavere D-vitaminniveau

Mens fødevareindustrien diskuterer mulighederne for og potentialet i at berige føde- og drikkevarer med D-vitamin, henter forskningen hele tiden ny viden om det vigtige vitamin. Det sker bl.a. i nyt ph.d.-studie fra DTU Fødevareinstituttet.

Dine gener er med til at bestemme din risiko for at have et lavere D-vitaminniveau.

Det er konklusionen i et nyt studie fra DTU Fødevareinstituttet om det vigtige vitamin, der spiller en stor rolle i den danske kosttilskudsindustri og er et tilbagevendende tema i såvel sundhedssektoren som fødevareindustrien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier