Visse genvariationer øger risiko for lavere D-vitaminniveau
Mens fødevareindustrien diskuterer mulighederne for og potentialet i at berige føde- og drikkevarer med D-vitamin, henter forskningen hele tiden ny viden om det vigtige vitamin. Det sker bl.a. i nyt ph.d.-studie fra DTU Fødevareinstituttet.
Dine gener er med til at bestemme din risiko for at have et lavere D-vitaminniveau.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Usikker fremtid for D-vitaminer i danske fødevarer
For abonnenter