Visse genvariationer øger risiko for lavere D-vitaminniveau

Mens fødevareindustrien diskuterer mulighederne for og potentialet i at berige føde- og drikkevarer med D-vitamin, henter forskningen hele tiden ny viden om det vigtige vitamin. Det sker bl.a. i nyt ph.d.-studie fra DTU Fødevareinstituttet.

Dine gener er med til at bestemme din risiko for at have et lavere D-vitaminniveau.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også