FødevareWatch

DC Beef-direktør satser på et forudsigeligt 2016

Efter et år præget af mælkekvoternes ophør, ibrugtagningen af et nyt slagteri og et Rusland, der stadig ikke vil ret meget, når det kommer til europæisk kød, ser DC Beef-direktør Finn Klostermann frem til et mere roligt regnskabsår.

Oksekødsforretningen i Danish Crown har det seneste år været særdeles mærket af en række begivenheder, som på hver deres måde har trukket forretningen op og ned, og efter afleveringen af årsregnskabet ser adm. direktør Finn Klostermann nu frem til at få lidt ro på i DC Beef. Det siger han i et interview med FødevareWatch.

"Det bliver interessant, men jeg tror faktisk, at vi kigger ind i et jævnt år. Hvor det forgangne har været ujævnt på råvareforsyningen og det faktum, at mælkekvoterne ophørte med at eksistere, så tror jeg 2016 bliver året, hvor vi kan forudsige tilførslerne af slagtedyr ret præcist i Danmark, og derfor kan vi ret præcist få det tilpasset til vores kunder, og vi kan få optimeret vores slagterier," siger Finn Klostermann.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier