FødevareWatch

Dansk fremgang hiver DC Beef op

Sammen med et godt kørende nyt kreaturslagteri i Holsted trækker et styrket hjemmemarked op i Danish Crowns oksekødsdivision. Noteringen ligger markant over sidste års niveau, og der er blevet plads til en rekordhøj restbetaling.

Der er masser af ting at glæde sig over for de af andelshaverne i Danish Crown, som holder til i oksekødsdivision DC Beef.

I det netop præsenterede regnskab fra den store danske slagterikoncern er der blevet plads til en rekordhøj restbetaling på 155 øre per kilo til andelshaverne. Det er kommet på plads efter et regnskabsår, hvor den løbende gennemsnitlige afregning har været på niveau med året før, noteringen er for øjeblikket markant højere end på samme tid sidste år. Udover restbetalingen indsættes der 17 øre på den nye personlig ansvarlige konto, som Danish Crown etablerede med opbakning fra andelshaverne for nyligt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier