FødevareWatch

"Hvis min ledelse kun bestod af mig, ville det hele løbe af sporet"

Trangen til at bestemme over sin egen virksomhed er kernen for mange ejere af små og mellemstore virksomheder. Også for ejeren af Simply Cooking, som for tre år siden gjorde det, mange ejerledere frygter.

Aarhus Universitet en råkoldt novembertirsdag ved middagstid.

Indenfor hæver aulaen sig højt mod himlen, som hvælvingen i et kirkeskib, der stræber efter stjernerne. Det enorme lokale med sin sydvendte glasfacade ud mod universitetsparken er næsten tomt for mennesker. De fleste har trukket ind ved siden af, hvor frokosten bliver serveret, men ved et enligt cafébord står en sulten mand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier