App skal skaffe cateringfirma trecifret toplinje

DinnerdeLuxe omsætter i dag for 60 mio. kr. årligt, men direktøren tror på, at det beløb inden længe vil stige til et trecifret millionbeløb på toplinjen.
Et nyt app-koncept skal løfte DinnerdeLuxes omsætning fra 60 mio. kr. i dag til 100 mio. kr. i 2017.
Et nyt app-koncept skal løfte DinnerdeLuxes omsætning fra 60 mio. kr. i dag til 100 mio. kr. i 2017.

Det skorter ikke på ambitionerne, når man taler med direktøren, René Laursen, for cateringvirksomheden DinnerdeLuxe, der har hjemme i Aarhus og leverer frokostordninger samt komplet kantinedrift.

Han tror på, at selskabet vil nå en omsætning på 100 mio. kr. i 2017, et beløb der i dag lyder på 60 mio. kr., det skriver Finans.dk.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Toplinjen skal løftes via et nyt app-koncept, der hedder Grab’N’Go, hvor eksempelvis studerende på de danske universiteter via en app på deres smartphone kan vælge spise- og drikkevarer, betale elektronisk og derefter hente varerne hos kantineforpagteren, der er DinnerdeLuxe.

»Det er et koncept, som de fleste kender, og som kan minde om noget lidt fast food-agtigt, men til gengæld er forbundet med sund og ernæringsrigtig mad. Foreløbig har vi to universiteter i Danmark, som vi samarbejder med på det område,« siger René Laursen til Finans.dk.

DinnerdeLuxe har eksisteret siden 2010 og serverer dagligt måltidsløsninger til cirka 150 virksomheder i Danmark.

Hotelkæde satser på catering-marked

Ny cater-direktør: Uvis fremtid gør rejsen spændende

Hotel hyrer tidligere Meyer-chef til event-satsning

Kokken & Jomfruen blæser til kamp om kantinerne

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også