FødevareWatch

App skal skaffe cateringfirma trecifret toplinje

DinnerdeLuxe omsætter i dag for 60 mio. kr. årligt, men direktøren tror på, at det beløb inden længe vil stige til et trecifret millionbeløb på toplinjen.

Et nyt app-koncept skal løfte DinnerdeLuxes omsætning fra 60 mio. kr. i dag til 100 mio. kr. i 2017.

Det skorter ikke på ambitionerne, når man taler med direktøren, René Laursen, for cateringvirksomheden DinnerdeLuxe, der har hjemme i Aarhus og leverer frokostordninger samt komplet kantinedrift.

Han tror på, at selskabet vil nå en omsætning på 100 mio. kr. i 2017, et beløb der i dag lyder på 60 mio. kr., det skriver Finans.dk.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Toplinjen skal løftes via et nyt app-koncept, der hedder Grab’N’Go, hvor eksempelvis studerende på de danske universiteter via en app på deres smartphone kan vælge spise- og drikkevarer, betale elektronisk og derefter hente varerne hos kantineforpagteren, der er DinnerdeLuxe.

»Det er et koncept, som de fleste kender, og som kan minde om noget lidt fast food-agtigt, men til gengæld er forbundet med sund og ernæringsrigtig mad. Foreløbig har vi to universiteter i Danmark, som vi samarbejder med på det område,« siger René Laursen til Finans.dk.

DinnerdeLuxe har eksisteret siden 2010 og serverer dagligt måltidsløsninger til cirka 150 virksomheder i Danmark.

Hotelkæde satser på catering-marked

Ny cater-direktør: Uvis fremtid gør rejsen spændende

Hotel hyrer tidligere Meyer-chef til event-satsning

Kokken & Jomfruen blæser til kamp om kantinerne

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier