App skal skaffe cateringfirma trecifret toplinje

Det skorter ikke på ambitionerne, når man taler med direktøren, René Laursen, for cateringvirksomheden DinnerdeLuxe, der har hjemme i Aarhus og leverer frokostordninger samt komplet kantinedrift.
Han tror på, at selskabet vil nå en omsætning på 100 mio. kr. i 2017, et beløb der i dag lyder på 60 mio. kr., det skriver Finans.dk.
Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt
Toplinjen skal løftes via et nyt app-koncept, der hedder Grab’N’Go, hvor eksempelvis studerende på de danske universiteter via en app på deres smartphone kan vælge spise- og drikkevarer, betale elektronisk og derefter hente varerne hos kantineforpagteren, der er DinnerdeLuxe.
»Det er et koncept, som de fleste kender, og som kan minde om noget lidt fast food-agtigt, men til gengæld er forbundet med sund og ernæringsrigtig mad. Foreløbig har vi to universiteter i Danmark, som vi samarbejder med på det område,« siger René Laursen til Finans.dk.
DinnerdeLuxe har eksisteret siden 2010 og serverer dagligt måltidsløsninger til cirka 150 virksomheder i Danmark.
Hotelkæde satser på catering-marked
Ny cater-direktør: Uvis fremtid gør rejsen spændende
Relaterede artikler:
Ny cater-direktør: Uvis fremtid gør rejsen spændende
For abonnenter
Hotel hyrer tidligere Meyer-chef til event-satsning
For abonnenter
Hotelkæde satser på catering-marked
For abonnenter