FødevareWatch

AB Catering skal drive lokal fødevareforening

Dansk Cater-virksomheden AB Catering i Slagelse har overtaget driften af foreningen Fødevarer Lokalt. Dermed får virksomheden direkte adgang til helt lokale leverandører.

Ifølge magasinet Økologi & Erhverv har AB Catering i Slagelse overtaget driften af den lokale forening Fødevarer Lokalt. 

Det er en forening, som har formidlet varer fra nogle af områdets små lokale producenter til caféer, kantiner og højskoler i Slagelse-området, og AB Catering kan med overtagelsen få adgang til en masser små partier lokale fødervarer.

Bliver samarbejdet med de lokale en succes, kan ideen implementeres andre steder i det overliggende selskab Dansk Cater.

"Jeg har fulgt Fødevarer Lokalt fra sidelinjen i et stykke tid, og jeg ved godt, at jeg ikke kan få økonomi i at køre ud med et halvt kg brombær, men jeg håber, at de lokale varer med tiden kan udvikle sig til at udgøre mindst fem procent af vores omsætning," siger adm. direktør Tom Solberg til Økologi & Erhverv.

Opbremsning i madhus i 2014

Dansk Cater fletter fingre med lokal netbutik

Dansk Cater vinder aarhusiansk millionudbud

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier