FødevareWatch

Forskning: Gær giver chokolade med helt nye smage

En ny æra af chokolade er begyndt. Forskere fra Belgien har fundet en måde at styre kakaobønnernes smag på, som gør det muligt at udvikle nye typer chokolade, der smager lige så varieret som vin og øl.

Foto: Ditte Valente/ritzau

Hvordan en kakaobønne behandles, når den skal blive til chokolade, er helt afgørende for smagen. Noget af det vigtigste i den proces er gæren og bakterierne. Et hold forskere fra Belgien har fundet en ny måde til at styre gæringsprocessen, som gør det muligt at udvikle helt nye typer chokolade.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier