FødevareWatch

Danskerne springer frokosten over

Frokosten er det hovedmåltid, som flest danskere skipper - især blandt den yngre aldersgruppe. Men også ældre går ofte rundt på tom mave, og det kan have konsekvenser, lyder det fra forbrugerøkonom.

Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Danskerne er bedre til at få spist morgenmad og aftensmad end frokost. Det viser en undersøgelse fra Landbrug og Fødevarer, der i samme omgang konkluderer, at det især er unge, der springer hovedmåltidet over. 

Frokosten er det måltid, flest danskere skipper, fordi det er det tidspunkt på dagen, hvor mange har det mest omskiftelige liv. Man har måske travlt med møder eller løber et ærinde i frokostpausen og prioriterer det højere end at få spist"

Marianne Gregersen, forbrugerøkonom og chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier