FødevareWatch

Balanceproblemer på danske tallerkener

Ny stor undersøgelse kortlægger de danske aftensmadsvaner. Vi er vilde med kød, men glemmer fiskene, og så ser vi stort på kostrådene.

Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

De danske fødevarevirksomheder har fået et nyt redskab i kampen om danskernes aftensmåltider. En ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet kortlægger nemlig de danske madvaner med en Top20 over vores favoritråvarer. Tendensen er klar: Uanset alder er vi danskere vilde med kød. Lidt for vilde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier